Begeleiding


Ik ben beschikbaar voor begeleiding van gewezen slachtoffers van algemeen seksueel misbruik, georganiseerd sadistisch en seksueel geweld, plus specifiek satanisch ritueel misbruik. Dit geef ik vooralsnog online via Zoom of indien gewenst telefonisch.


Het kunnen spreken met iemand die alles zelf heeft ervaren en van dit alles volledig hersteld is, kan enorm helend werken. Het is een andere vorm van hulpverlening die voor veel mensen zeer waardevol blijkt te zijn. Daarnaast adviseer ik in de meeste gevallen tevens een behandeling in de specialistische ggz.

Recensies

Ik ben een aantal jaren geleden met Yvonne in contact gekomen. Ze had een interview gegeven en dat was voor mij alsof ze mijn eigen verhaal beschreef. Sinds die tijd heb ik vele gesprekken met haar mogen voeren en heb ik ervaren dat ze ontzettend goed is in luisteren. Wanneer ik het zelf even heel zwaar heb dan weet ze echt de positieve gevoelens weer wat naar boven te halen. Yvonne is heel integer en ze is eerlijk in wat ze vindt en denkt. Dat maakt haar heel veilig om mee te praten. Geen verborgen agenda’s. Ze is ontzettend kundig en je voelt aan alles dat ze echt weet waar ze over praat. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.P.T.

Yvonne is authentiek, open, eerlijk, kwetsbaar. Diepe integriteit in haar woorden, hart en belichaamde actie. Haar aanwezigheid helpt mij te gronden, en weerspiegelt ware zelfliefde in mijn eigen wezen te vinden.


Luna

Na een jarenlange zoektocht in de ggz en bij vrijgevestigde therapeuten kwam ik, doordat ik op de sociale media op een gesprek tussen Yvonne en Anneke Lucas stuitte, bij Yvonne terecht. En wat een verademing is dat! Aan dingen kunnen werken zonder een diagnosesticker op mijn voorhoofd, waardoor ik vaak mijn mond maar hield uit angst er nog één bij te krijgen. Of dingen te verzwijgen omdat ik ongeloof, hevige walging of stress-symptomen bij mijn behandelaren bemerkte. Al vanaf het eerste gesprek lukte het om vrijuit te praten wat ik echt als een enorme opluchting ervaar. In tegenstelling tot wat ik gewend ben, zie ik in plaats van shock herkenning. Ook merk ik dat ik gewoon kan zeggen dat ‘ik het even helemaal niet meer zie zitten’, zonder dat er allerlei toeters en bellen afgaan. Yvonne ziet goed welke overlevingsmechanismes ik hanteer en welke dingen moeilijk voor mij zijn. Dat inzicht ontbrak in de ggz nogal eens. Zij is daarnaast in de begeleiding een licht persoon. Ik voel me serieus genomen maar er zijn veel momenten dat we gewoon zitten te lachen. En daar houd ik van. Ik kan het je alleen maar aanraden!Sylvia

Yvonne is een eerlijk en oprecht mens die echt naar je luistert. Ze staat echt naast je en begrijpt wat je deelt. Als naaste zijnde steunt ze mij goed en haar adviezen helpen mij om mijn zus, die zij ook begeleidt, beter te kunnen begrijpen en te ondersteunen. Mijn motto is dan ook: als zij mijn zus niet kan helpen, kan niemand het! Een broer