Advieswerk


Je kunt mij inhuren als adviserende gesprekspartner. Dat kan zowel over specifieke onderwerpen, als in bredere zin. Ik denk graag mee over projecten, nieuwe behandelvormen en actuele problematiek binnen de geestelijke gezondheidszorg. Mijn visie op behandeling, zorg en herstel is scherp en analytisch. Vanuit ervaringsdeskundig perspectief is mijn brede kennis bovendien vaak een welkome aanvulling voor hulpverleners. Geregeld werp ik een heel ander licht op zaken die voorheen zo vanzelfsprekend leken.


Daarnaast bied ik hulpverleners informatieve ondersteuning bij het behandelen van cliënten die slachtoffer zijn (geweest) van georganiseerd sadistisch en seksueel geweld en van satanisch ritueel misbruik. 

Yvonne heeft een zeldzaam scherp analytisch vermogen. Zij doorziet systemen en mensen razendsnel en begrijpt direct waar de kracht, kansen en zwakheden liggen. Zij is professioneel én persoonlijk een echte verrijking. Het schuurt, het vlamt, en altijd met de beste bedoelingen om de wereld - en de jeugdhulp in het bijzonder - iets beter te maken. Met Yvonne aan je zijde krijg je vaak niet te horen wat je wilt, je krijgt te horen wat je nodig hebt.

Jeroen Büchli, Digital producer, copywriter en contentstrateeg

o.a. werkzaam bij het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie